Jdi na obsah Jdi na menu

Plážová forma?

19. 12. 2010

Vysekané břicho

Jedna kostka vedle druhé jak na tabulce čokolády.Vánočka.Je jedno jak to nazýváte,všichni jistě víme o čem je tu řeč.Ne každému se vysekat a správně posílit břicho daří.Je to nejproblematičtější partie na celém těle.Ukládá se zde totiž mnoho tuku,který je potřeba náležitě zredukovat.Čtěte dále a dozvíte se jak na to!

brisaky.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Jak na to?Cvičení a aerobní činnost!!

Základ jsou sklapovačky- klapovačky nejsou ale zase tak jednoduché jak to na první pohled vypadá.Jistě spoustu z Vás po nich bolí záda,což není vůbec dobře.Nejlepší je,když si zapřete o něco nohy,pevně zatnete břicho a začnete horní polovinu těla spouštět jen o pár desítek centimetrů níže.Nedělejte to až na zem,je to zbytečné a navíc nezabírá břicho,ale nohy a záda.

Zvedání noh ve visu- pověste se na hrazdě,ať jsou vaše nohy nad zemí.Potom nohy vyšvihněte do pravého úhlu s tělem a pomalu pouštějte zase dolů.Je potřeba mít břicho opět zatlé a narovnaná záda.

Dragon flag- je to jeden ze složitějších cviků,která zvládnou jen ti pokročilejší.Lehněte si na zem,pevně se uchopte za hlavou a udělejte svíčku.Odsud se pomalu  v této poloze spouštějte až nad zem a rychle zpátky nahoru.